Доставка и плащане

 

За улеснение на нашите клиенти, всички нови машини се доставят до ОФИС НА ЕКОНТ в България.

Доставката до адрес, е за сметка на получателя.

Времето за доставка зависи от разписанието на куриерските компании за посещение на конкретното населено място.

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС!

При възможност, ние препоръчваме, преди получаване на машината, да посетите нашият офис, където ще ви бъде проведен инструктаж за работа с машината.

Всички закупени продукти, могат да бъдат получени и от нашият офис.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  Потребителят може да заплати цената на поръчаната стока по един следните начини:

► В брой при доставка ( наложен платеж )

► С банкова карта (предстои да бъде активирана услугата)

► По банков път

► На място в офис

 

При избран начин на плащане „плащане при доставка”, Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка, ведно с цената за доставка на стоката.

 При избран начин на плащане „по банков път”, Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока, съгласно потвърдената поръчка в банковата сметка на TOOLSMAGBG.COM Моля, посочвайте в платежното нареждане като основание за плащане номера на поръчката Ви, генериран при изпращането й. Ако в срок от 5 работни дни след потвърждаване на поръчката, сумата по същата не постъпи в посочената банкова сметка, поръчката ще бъде автоматично анулирана.


 При начин на плащане с банков превод на територията на България, поръчаните стоки се изпращат СЛЕД като сумата е пристигнала в банковата сметка. Срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Сравняване на продукти

{"one"=>"", "other"=>""}

Call Us